Isparta Valiliği'ne atanan Vali Abdullah Erin'den ilk yorum:;

Isparta Valiliği'ne atanan Vali Abdullah Erin'den ilk yorum:

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Isparta Valiliği'ne Abdullah Erin atandı. Atama kararıyla ilgili mesaj yayımlayan Erin, "Aziz milletimize ve yüce devletimize sadakatle hizmet etmek için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağımı bir kez daha ifade ediyorum" dedi....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameyle Isparta Valiliği görevine Mülkiye Başmüfettişi Abdullah Erin atandı. Mevcut Vali Aydın Baruş ise Gümüşhane Valisi oldu. Karışık ve sorunlu bir dönemde Şanlıurfa Valiliği'ni kusursuz ve üst düzey vatandaş memnuniyeti ile 5 yıl sürdüren Vali Erin'in tekrar vali olarak görevlendirilmiş olması hem camiada hem de kamuoyunda memnuniyetle karşılandı.


"HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYACAĞIM"
Atama kararıyla ilgili sosyal medya hesabından mesaj yayımlayan Vali Erin, "Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Isparta ilimize Vali olarak atanmış bulunmaktayım. Bu göreve şahsımı layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, güvenlerini bizden esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya saygı, minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Aziz milletimize ve yüce devletimize sadakatle hizmet etmek için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağımı bir kez daha ifade ediyor, bu vesileyle hizmet etmekten onur duyacağım tüm Ispartalı hemşehrilerime en kalbi selam ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum