Vali Özkan, Konya'ya veda etti;

Vali Özkan, Konya'ya veda etti

Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği'ne atanan Konya Valisi Vahdettin Özkan, törenle kente veda etti. Vali Özkan, "Konya’ya hizmet etmek benim için büyük bir şerefti" dedi....

 Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın Manisa'ya atanması dolayısıyla Tantivi Kültür ve Sanat Merkezi'nde veda töreni düzenlendi. Programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Özkan, “19 Eylül 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Manisa ilimize Vali olarak atanmış bulunuyorum. Bu vesileyle, 4 yılı aşkın süredir büyük bir onurla görev yaptığım Konya’dan bugün itibarıyla ayrılıyorum. Görev sürem boyunca Konyalı hemşehrilerimizin muhabbetini her daim yanımda hissettim” diye konuştu.

"KADİM ŞEHİR KONYA"

Konya’ya hizmet etmenin kendisi için büyük bir şeref olduğunu belirten Vali Özkan, "Medeniyet değerlerimizle yoğrulmuş, ariflerin kıymetli öğretileri ile geleceğe ışık tutmuş, uçsuz bucaksız verimli toprakları ile bereketin sembolü olmuş, Mevlâna diyarı, hoşgörü şehri, kadim başkent Konya'ya hizmet yapmayı bizlere nasip ettiği için Rabbime şükür ediyorum. Kadim şehirde bizlere hizmet etme fırsatını veren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Rehberlik ve desteklerinden dolayı tüm Bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Buradaki görevim boyunca başta maneviyatlarına muhtaç olduğumuz şehit aileleri ve gazilerimize, kadim medeniyetin taşıyıcıları siz değerli Konyalı hemşehrilerimize samimiyetle hizmet etmek istedik, bizleri bağrına basan siz değerli hemşerilerime şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLDİ"

Vali Özkan, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, kültürden turizme birçok alanda önemli projelerin hayata geçirildiğini belirterek; “İlimiz genelinde; eğitim, sağlık, tarım, sanayi, ticaret, altyapı, ulaştırma, kültür, turizm, sanat, spor alanlarında önemli yatırımlar ve güzel projeler için, İl merkezinden ilçelerdeki en uzak mahalleye kadar kamu hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde kaliteli olarak sunumu, halkın huzur ve güveninin sağlanması ve refahının artırılması için  Bakanlıklarımızın rehberliğinde tüm paydaşlarımız ile önemli çalışmalar yürüttük, insanı  odağına alan hizmet anlayışının gelişerek güçlenmesi birincil hedefimiz oldu. Her kesimden insanımıza hizmet eden projelerle toplumsal hayata dokunuşlar gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.


VALİ AKIN'A BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Özkan Konya Valiliği’ne atanan İbrahim Akın’a başarılar dileyerek, “Yeni görevinde Sayın İbrahim Akın’a başarılar diliyor, Konya’daki çalışmalarında muvaffakiyetler temenni ediyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum