Artvin'e atanan Vali Ergün, göreve başladı;

Artvin'e atanan Vali Ergün, göreve başladı

Valiler Kararnamesi ile Artvin Valiliği'ne atanan Vali Dr. Turan Ergün, görevine başladı. Vali Ergün, "Öncelikle ben ve çalışma arkadaşlarım makamda oturan insanlar olmayacak. Vatandaşın arasında köylerde, ilçelerde işlerini takip edecekler" dedi....

19 Eylül 2024 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Artvin Valiliği görevine atanan Vali Dr. Turan Ergün, görevine başladı. Vali Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Valilik önünde düzenlenen törenle il protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve tören mangası tarafından karşılandı. Karşılama töreninin ardından Vali Ergün, alanda bulunan vatandaşlar ve çevredeki esnafla selamlaşarak kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

"ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM"

Vali Ergün, Artvin'in 121 kilometrelik hudut sınırıyla Türkiye'nin serhat kentlerinden olduğunu belirterek, "Bizi bu göreve layık gören, daha önceki tecrübelerimizi burada vatandaşlarımıza hizmet olarak aktaracağımıza inanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'ya şükranlarımı arz ediyorum. Öncelikle ben ve çalışma arkadaşlarım makamda oturan insanlar olmayacak. Vatandaşın arasında köylerde, ilçelerde işlerini takip edecekler" diye konuştu.

İLK TOPLANTIYI YAPTI

Vali Dr. Turan Ergün, göreve başlamasının ardından Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar ile ilk toplantısını yaparak, kentin genel durumu hakkında bilgi aldı.


İLK ZİYARET ŞEHİT AİLESİNE

Vali Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, kentteki ilk ziyaretlerini şehit Selman Levent'in annesi Hayriye Levent’in evine gerçekleştirdiler. Devletin tüm imkanları ile şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu vurgulayan Vali Ergün, tüm şehitleri rahmet ve minnetle yad etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum