Vali Kızılkaya: İşten artmaz dişten artar;

Vali Kızılkaya: İşten artmaz dişten artar

Siirt Valiliği tarafından yapılan Asfalt Plenti ve Taş Kırma ve Eleme Tesisi inşaatında inceleme yapan Vali Kemal Kızılkaya, "İşten artmaz dişten artar... Kendi bütçe imkanlarımızla yüzde 70 seviyesine getirdiğimiz yol üretim tesisimiz sayesinde yapacağımız altyapı yatırımları ile Siirt’i geleceğe taşıyoruz" dedi....

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Asfalt Plenti ve Taş Kırma ve Eleme Tesisi’ inşaat ve kurulum çalışmalarını yerinde inceleyerek, İl Özel İdaresi yetkililerden bilgi aldı.

YILDA 259 TON ÜRETİM HEDEFİ

Basın mensupları ile birlikte tesisi gezerek inceleyen Vali Kızılkaya, "Şehrimize kazandırılacak tesis ile yılda yaklaşık 259 bin 200 ton BSK üreimi ve 157 kilometre yol yapımı hedefleniyor. Köy yollarındaki BSK üst yapı çalışmalarıyla kırsal alt yapının güçlendirilerek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da artırmayı amaçlıyoruz" dedi. Siirt, Asfalt Plenti Tesisi ile kendi asfaltını üreteceğini belirten Vali Kızılkaya, sürdürülebilir kalkınma ve çevre dostu bir kent hedefiyle birlikte daha fazla hizmet sunmak için el birliğiyle daha çok çalışacaklarını ifade etti.

"DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

Vali Kızılkaya, "İşten artmaz dişten artar... Kendi bütçe imkanlarımızla yüzde 70 seviyesine getirdiğimiz yol üretim tesisimiz sayesinde yapacağımız altyapı yatırımları ile Siirt’i geleceğe taşıyoruz. Siirt artık kendi asfaltını üreterek, sürdürülebilir kalkınma ve çevre dostu bir kent olma yolunda ilerliyor. El birliğiyle daha fazla hizmet için durmadan hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum