Sağlık için yürüyenlere sertifika verdi;

Sağlık için yürüyenlere sertifika verdi

Muğla Kavaklıdere Kaymakamı Çiğdem Dede, 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Yürüyüş sonunda Kaymakam Dede, sağlıklı bir yaşam için yürüyen öğrencilere de katılım sertifikası verdi....

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü Etkinlikleri kapsamında Sağlıklı Bir Hayat için Hareketli yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Kavaklıdere Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü, Kavaklıdere Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Kavaklıdere Belediyesi tarafından yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Kaymakam Çiğdem Dede, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

SPORUN ÖNEMİ ANLATILDI

Etkinlik kapsamında Sağlık Müdürlüğü yetkililerince hareketli yaşamın ve yürüyüşün sağlığa olumlu etkilerini konu alan bir sunum da gerçekleştirildi. Sunumda fiziksel aktiviteden daha fazla yarar elde edebilmek ve sağlığı koruyup geliştirebilmek için düzenli olarak yapılması ve yaşamın bir parçası haline getirilmesi özellikle vurgulandı.


KOŞU YARIŞI YAPILDI

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından öğrencilere sağlıklı yaşam egzersizleri eğitimi ve koşu yarışmaları yapıldı. Son olarak etkinliğe katılım sağlayan öğrencilere Kaymakam Çiğdem Dede tarafından Dünya Yürüyüş Günü Katılım Sertifikaları verildi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum