İlkokul öğrencisi, Vali Aslan'a gizli bir bilgi verdi;

İlkokul öğrencisi, Vali Aslan'a gizli bir bilgi verdi

Mehmetçik İlkokulu'nu ziyaret eden Düzce Valisi Selçuk Aslan'a bir öğrenci önemli bir sırrını verdi. Vali Aslan'ın yanına gelen ve kulağına fısıldayan küçük öğrenci, herkesi tebessüm ettirdi....

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Gümüşpınar köyündeki Mehmetçik İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi ve hasbihal etti. Okul hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Aslan, öğrencilere ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

"BU BİLGİYİ BEN BİLMİYORUM"

Bir sınıfa giren ve en arka sıraya oturan Vali Aslan'ın yanına bir öğrenci geldi ve kulağına 'ben inek sağmayı biliyorum' diye gizlice fısıldadı. Vali Aslan ise öğrencinin bu tebessüm ettiren sırrı karşısında "Vallahi tebrik ediyorum seni o zaman. Bu bilgiyi ben bilmiyorum" diye cevap verdi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Vali Aslan, "Bugün ziyaretine gittiğim Gümüşpınar köyümüz Mehmetçik İlkokulu'nda edindiğim çok gizli bir bilgi var. Bu bilgi bize tebessüm ettirdi. Çok güzelsiniz çocuklar. İyi ki varsınız çocuklar. Ömrünüz uzun, yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum