Geleceğin mühendisine matematik sorusu sordu;

Geleceğin mühendisine matematik sorusu sordu

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, esnaf ziyaretleri sırasında babasına yardım eden Selen Biçer ve ailesini makamında ağırladı. Vali Çiçekli, bilgisayar mühendisi olmak isteyen Selen’e matematik sorusu sordu....

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, hafta sonu esnaf ziyaretleri sırasında babasının işyerinde karşılaştığı 13 yaşındaki Selen Biçer ile eğitim hedefleri ve geleceğe dair planları üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Büyüdüğünde bilgisayar mühendisi olmak isteyen Selen’e, “Sana soracağım soruyu bilsen de bilmesen de seni ailenle birlikte Valilikte misafir etmek istiyorum” diyen Vali Çiçekli, Selen'i ve ailesini Pazartesi günü Valiliğe davet etti.

UZUN SÜRE SOHBET ETTİLER

Davete icabet eden Selen ve ailesini bugün makamında ağırlayan Vali Çiçekli, Selen’e matematik sorusu sordu. Soruyu doğru cevaplayan Selen'i tebrik eden Vali Çiçekli, öğrenci ile gelecekteki hedefleri ve eğitimi hakkında uzun bir sohbet gerçekleştirdi.  Selen’i azmi ve kararlılığı için tebrik ederek ödüllendiren Vali Çiçekli, eğitim hayatında başarılarının devamını diledi.

"BÜYÜK BİR MOTİVASYON OLDU"

Selen’in anne ve babası Sırma ve Sinan Biçer ise Vali Mehmet Fatih Çiçekli’nin desteğinin Selen’e büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayarak, Vali Çiçekli'ye göstermiş olduğu misafirperverlik ve destekleri için teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum