'Efsane Kaymakam' Alper Balcı Fethiye’de görevine başladı;

'Efsane Kaymakam' Alper Balcı Fethiye’de görevine başladı

Ağrı’nın Diyadin ilçesinden Fethiye Kaymakamlığı’na atanan Alper Balcı, görevine başladı....

2015 yılında Nevşehir Ürgüp Kaymakamı iken gönüllü olarak hendek operasyonlarını yönetmek üzere bölgeye koordinatör olarak görevlendirilen ve daha sonra Ağrı’nın Diyadin ilçesine kaymakam olarak atanan ‘Efsane Kaymakam’ olarak anılan Alper Balcı, Fethiye Kaymakamlığı’na atandı. 

Kaymakam Balcı, yaklaşık 4 aydır Kaymakam Vekili olarak görevini sürdüren Hayrettin Balcıoğlu’ndan görevi devralarak resmi olarak Fethiye Kaymakamlığı görevine başladı.
Görevi devreden Balcıoğlu da bir mesaj yayınlayarak Fethiye'ye veda etti.

Balcıoğlu'nun mesajı şöyle: 
"Saygıdeğer Fethiyeli Hemşehrilerim ,
 
Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri iken, İçişleri Bakanlığımızın şahsıma verdiği ek görevle, 17.12.2021 tarihinden itibaren güzel Fethiye'mize  Kaymakam olarak hizmet etmekteyim.
 
Görev yaptığım 3 ayın sonunda, Bakanlığımızca  Fethiye Kaymakamı olarak görevlendirilen Sayın Alper BALCI kardeşime, 21.03.2021 tarihi itibariyle  görevimi devrediyorum.
 
Fethiye’de görev yaptığım süre içerisinde desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın  Orhan TAVLI’ya, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın değerli yönetici ve çalışanlarına, sevgili muhtarlarımıza, gazilerimize, S.T.K. temsilcilerimize çok teşekkür ederim. Her zaman haber ve yazıları ile bana ışık tutan, vatandaşımızın her türlü derdini dert edinen, tüm yerel basın mensuplarımıza, nihayetinde hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum değerli Fethiye halkına teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ederim."
 
ALPER BALCI KİMDİR?
1977 yılında Uşak ilinde doğan Balcı, Siirt Mehmet Akif Ortaokulu ve Van Atatürk Lisesi’nde ilk ve orta öğrenimini tamamladı. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olan Balcı, evli ve 2 çocuk babası, İngilizce bilmektedir.
2001 yılında Kaymakam Adayı olarak Kocaeli Valiliği’nde göreve başlayan Balcı, sırasıyla Rize İkizdere, Tunceli Pülümür Kaymakamlığı, Ardahan ve Ağrı Vali Yardımcılığı, sonrasında Bolu Seben, Trabzon Maçka, Nevşehir Ürgüp, Sakarya Kocaali Kaymakamlığı yaptı. Eskişehir Vali Yardımcısı iken Ağrı Diyadin’e Kaymakam olarak atanan Alper Balcı, şuanda Muğla Fethiye kaymakamı.


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum