Mehmet Türk;

Mehmet Türk

Zonguldak Vali Yardımcısı...

Vali Yardımcısı                                                                                                                                                                  Göreve Başlama Tarihi
Mehmet Türk                                                                                                                                                                       22.08.2019
 
Kimdir
Zonguldak Vali Yardımcısı Mehmet TÜRK Tokat'ta doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Kaymakam Adayı olarak meslek hayatına başladı.

İskilip, Viranşehir, Kangal ve Sultanbeyli'de Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Yurtdışı görevi kapsamında, İngiltere-Oxford'da mesleki eğitim aldı. Yurt dışından döndükten sonra  Aydıncık, İdil ve Kığı'da kaymakamlık  yaptı. Hakkari, Uşak ve Rize Vali Yardımcılığından sonra İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Uluslararası İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanında Mülki İdare Amirliği daha sonra Akşehir Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

 Okumayı ve seyahati çok seven Mehmet TÜRK özellikle Felsefe,  Psikoloji, Sosyoloji ve Astronomi'ye ileri düzeyde ilgi duymakta, çok sayıda çalışma ve araştırmaları bulunmaktadır. Seyahatleri kapsamında 81 ilimizi ziyaret etmiş ayrıca İngiltere, Almanya, Fransa, Belçika, Lüksemburg, Hollanda, KKTC, İran, Gürcistan, Kazakistan, İsrail, Filistin, Suriye, Bosna-Hersek, Kosova, Makedonya ve Amerika Birleşik Devletleri gibi birçok ülkeye de resmi ve özel gezilerde bulunmuştur.
 
Mehmet TÜRK, Doktor Ayşe TÜRK ile evli olup iki çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum