Mehmet Erdem AKBULUT;

Mehmet Erdem AKBULUT

Üzümlü Kaymakamı...

1983 yılında Erzurum’da doğdu. İlkokulu Erzurum Mimar Sinan İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Erzurum Anadolu Lisesinde tamamlamıştır.

2007 yılında Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olan Kaymakam Mehmet Erdem AKBULUT, 2007 yılında Bayburt Defterdarlığı Muhasebe Bölümünde memurluk hayatına başladı. Ayrıca Ziraat Bankasında Firma Analiz Uzman Yardımcısı ve Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak çalıştı.

2015 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak Erzurum Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Erzurum Valiliğinde ilk stajı, Erzurum ili Palandöken ve Erzincan Üzümlü ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladıktan sonra Ordu ili Aybastı ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır.

Ankara’da gerçekleştirilen teftiş stajını müteakip, Manisa ili Kırkağaç ilçesi, Nevşehir İli Hacıbektaş ve Acıgöl Kaymakam Vekili, Konya ili Yunak İlçesi ile Kastamonu ili Pınarbaşı İlçesi Kaymakamı ve Van Çatak Kaymakamı olarak görev yapmıştır.

11/08/2022 tarihli 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile İlçemize görevlendirilen Kaymakamımız 26.08.2022 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Aralık 2017- Ağustos 2018 tarihleri arasında 8 ay süreyle İngiltere’de bulundu.

Univercity Of Liverpoolda dil eğitimi alan Akbulut, İngilizce bilmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır. 

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Mehmet Erdem AKBULUT Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum