Hamit GENÇ;

Hamit GENÇ

Görele Kaymakamı...

1984 yılında Trabzon-Çaykara İlçesinde doğdu. Lise öğrenimini Erzincan Anadolu Lisesinde tamamladı.  2007 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

 2,5 yıl bir kamu bankasında görev yaptıktan sonra Nisan 2011’de Erzurum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İki aylık il stajından sonra Sakarya’da Teftiş Stajını, Yalova-Armutlu ve Karabük-Safranbolu’da Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Niğde-Çiftlik ve Erzurum-Palandöken ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 

Bir yıl süreyle; İngilizce öğrenmek, bilgi edinmek ve uygulamaları yerinde görmek amacıyla Amerika Birleşik Devletlerinde (Virginia) bulundu. 100. Dönem Kaymakamlık kursunu dönem üçüncüsü olarak tamamlayarak tercihen Giresun-Piraziz İlçesine atanan Kaymakam Hamit GENÇ daha sonra Erzurum-Pazaryolu ve Van-Gevaş ilçelerinde görev yaptı. 31.01.2022 tarihinde Honaz ilçesinde göreve başlayan Kaymakam Hamit GENÇ evli ve iki çocuk babasıdır.

Hamit Genç, 26.01.2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Giresun Görele Kaymakamı olarak atanması sebebiyle 15.02.2024 tarihi itibariyle Honaz’dan ayrıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Hamit GENÇ Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum