Sporda tanıştığı Zeynep’i makamında ağırladı;

Sporda tanıştığı Zeynep’i makamında ağırladı

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, pazar sporunda tanıştığı Zeynep Farah ve ailesini makamında ağırladı. Vali Atik, “En Büyük servetimiz evlatlarımız” dedi....

Resim

Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in ziyaretçileri arasında pazar sporunda tanıştığı Zeynep ve ailesi de vardı.

Vali Atik, “Zeynep Farah kızımız ve dedesi Tevfik Bey ile pazar sporunda tanışmıştık. Bugün annesi Figen Hanım'la bizi ziyarete geldi, ziyadesiyle mutlu olduk. Hoş geldiler, sefa getirdiler. Nezaketleri için teşekkür ediyorum. En büyük servetimiz evlatlarımız, gücümüz ise birliğimiz” dedi.

Resim

KAYMAKAM GENÇ'TEN BİLGİ ALDI

Öte yandan Honaz ilçesinde çeşitli ve temas incelemelerde bulunan Vali Ali Fuat Atik, Honaz Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Hamit Genç’ten ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

ResimDÜNYA STANDARTLARINDA ÜRETİM

Vali Atik, Honaz’da bulunan Denizli Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin çalışmalarını yerinde inceleyerek, 2023 yılı hedefleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran’dan bilgi aldı. Deri sanayinin kalkınma ve gelişmenin lokomotifi sanayi sektörünün önemli bir kolu olduğunu belirten Vali Atik, “Dünya standartlarında ürünler üreten işletmelerimize hayırlı, bereketli kazançlar temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

Resim

CEMEVİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Vali Atik ayrıca ekim ayında temelini attığı Dereçiftlik Ardıçlı Baba Cemevi inşaatında incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Atik, “Birliğimiz, dirliğimiz yolunda atılan her adım, asırlardır Anadolu'ya hakim olan medeniyetimizi daha da yükseltecek, muhabbetimizi artıracaktır” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum