Tarık Buğra SEYHAN;

Tarık Buğra SEYHAN

Gölbaşı Kaymakamı...

1992 yılında Samsun’da doğmuş olup aslen Kırşehirlidir. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Edirne Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini de Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinde tamamladı. 2015 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. İkinci üniversite kapsamında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü’nde öğrenimine devam etmektedir.

2017 yılında T.C. Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nde memuriyet hayatına başladı. 2018 yılında T.C. İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı Sınavı’nı kazanarak 107’nci Dönem Kırşehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Sırasıyla; Kırşehir Valiliği’nde il stajını, Adıyaman-Besni ve Amasya-Suluova ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamladı.

Vekâlet stajı kapsamında; Rize-İkizdere ilçesinde beş ay, Kastamonu-Abana ilçesinde on beş ay olmak üzere toplam yirmi ay Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

Şubat-Haziran 2021 tarihleri arasında T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 107’nci Dönem Kaymakamlık Kursu’nu “Başarı” derecesiyle tamamlaması sonucunda T.C. İçişleri Bakanlığı’nın 23/06/2021 tarihli onayına istinaden ilçemize görevlendirilmiş ve 04/07/2021 tarihi itibarıyla da Almus ilçesindeki görevine başlamıştır.

Mayıs 2023'te Adıyaman Gölbaşı Kaymakamlığına görevlendirilmiştir.

Evli olup, İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Tarık Buğra SEYHAN Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum