Ramazan Polat;

Ramazan Polat

İskilip Kaymakamı...

Ramazan POLAT 1989 yılında Erzurum'un Tortum İlçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Erzurum'da tamamladı. Liseyi aynı İlde Nevzat Karabağ Anadolu Öğretmen Lisesinde okudu.

2009 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2014 yılında mezun oldu. 2015 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine Erzincan Kaymakam Adayı olarak başladı.

Erzincan'da İl merkez stajı, Giresun-Tirebolu ve Kayseri-Bünyan İlçelerinde Refiklik stajı, Ankara'da Teftiş stajı yaptı. İzmir- Karaburun İlçesinde 3 ay süreyle vekâlet yaptı.

Yurt dışında dil eğitimi için Ürdün'de bulundu. 2017-2018 Karaman Kâzımkarabekir Kaymakamlığı, buna ek olarak bu süre zarfında yaklaşık 8 ay Karaman Vali yardımcısı Vekiliği, Erzincan-Otlukbeli Kaymakamlığı, Diyarbakır-Çermik Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile atandığı Kulu Kaymakamlığına 31.08.2022 tarihi itibariyle başlayan Kaymakam Ramazan POLAT, 24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İskilip Kaymakamı olarak atandı.

Polat, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Ramazan Polat Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum