Oğuz Alp Çağlar;

Oğuz Alp Çağlar

Nizip Kaymakamı...

Oğuz Alp ÇAĞLAR; 1976 yılında Konya'da doğdu. İlköğrenimini, memleketi Boyabat'ta, orta öğrenimini Kastamonu Mustafa Kaya Anadolu Lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezuniyetinin ardından İstanbul Barosu'nda Avukatlık stajı yaptı. 2001 yılında Kaymakam Adayı olarak Sinop Valiliği'nde göreve başladı.

Kastamonu'nun Seydiler, Azdavay ve Küre ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunduktan sonra bir yıl süreyle İngiltere Leicester Üniversitesi'nde dil eğitimi aldı. Ordu'nun Akkuş, Aksaray'ın Gülağaç, Ardahan'ın Posof ilçelerinde Kaymakamlık, Tunceli'de ise Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan Çağlar, akabinde Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Kaymakamlığına atandı.

Buradaki görevi sırasında bir yıl süre ile İngiltere'de bulunan Çağlar, Portsmouth Üniversitesi'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 25.10.2013 tarihinden 20.09.2018 tarihine kadar Alaçam Kaymakamı, 21.09.2018 tarihinden 27.10.2021 tarihine kadar da Banaz Kaymakamı olarak görev yaptı. 28.10.2021 tarihinden itibaren Nizip Kaymakamı olarak görev yapmaktadır. 

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum