Onur ALİMOĞLU;

Onur ALİMOĞLU

Bahçesaray Kaymakamı...

Kaymakam Onur ALİMOĞLU, 1987 Yılında İstanbul Kadıköy ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğretimini burada tamamladı.

2010 yılında Antalya’da işletme bölümü lisans eğitimini, 2016 yılında da İstanbul’da aynı bölüm üzerine lisansüstü eğitimini tamamladı. 2010 yılı itibari ile finans ve yönetim alanlarında dört yıllık özel sektör deneyimi, bir yılda T.C. Maliye Bakanlığı’nda Gelir Uzmanı Yardımcısı unvanı ile memuriyet deneyimi kazandı.

2017 yılında yapılan T.C. İçişleri Bakanlığı 106. Dönem Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2018 yılında Manisa Valiliği’nde Manisa İli Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.

İzmir’in Foça İlçesinde Kaymakam Refikliği, Elazığ’ın Kovancılar İlçesinde Kovancılar Kaymakam Vekilliği, Kayseri’nin Yeşilhisar İlçesinde Yeşilhisar Kaymakam Vekilliği yaptı.

Çanakkale’de teftiş stajını tamamlayan Kaymakam Alimoğlu 2019-2020 yılları döneminde İngiltere’ de bulunan Univercity of London’da altı ay süre İngilizce dil eğitimi aldı.

2020-2022 tarihleri arasında Gelendost Kaymakamlığı görevinde bulundu.

12.08.2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bahçesaray Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Onur ALİMOĞLU, 29.08.2022 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Onur ALİMOĞLU Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum