Kaymakam İsa Bertan, vatandaşlarla iftarda buluştu;

Kaymakam İsa Bertan, vatandaşlarla iftarda buluştu

Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, vatandaşlarla iftarda buluştu. Kaymakam Bertan, Gürsu Mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı....

    Masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam, çocuklarla da yakından ilgilendi.

    İftarda yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayan Kaymakam Bertan, “Birlik duygusunu pekiştirmek amacıyla aynı iftar sofrasında bir araya geldik. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar, hayırlı iftarlar diliyorum.” dedi.



      İftara İsa Bertan’ın yanı sıra, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, İlçe Jandarma Komutanı Celalettin Çolak, Emniyet Amiri Lütfi Özcan ve Gürsu Mahalle Muhtarı Memili Yanık da katıldı.
 
    POLİS HAFTASINI KUTLADI
    Öte yandan Kaymakam İsa Bertan, kendisini makamında ziyaret eden emniyet amiri, emniyet personeli ve tüm emniyet teşkilatının polis haftasını kutladı.


         Bertan, Türk Polis Teşkilatı’nın 10 Nisan 1845 tarihinde kurulduğunu hatırlatan Kaymakam, “Polis teşkilatı, devletimizin temel yapı taşlarından biridir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için kutsal bir görev üslenmiştir. Zaman mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlama, huzur ve asayişi temin etme görevini ifa etmektedir” dedi.
       Kaymakam Bertan şöyle devam etti: “Polisimiz asayişi sağlama görevinin yanı sıra özellikle son dönemlerde meydana gelen afet, salgın vb. durumlarda da fedakârlığını, azmini, çalışkanlığını ve vatan sevgisini bir kez daha göstermiştir. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’ncı yılını kutluyor, görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. İlçemizde görev yapan polislerimiz başta olmak üzere tüm polislerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı yıllar diliyorum.”

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum