Mehmet Tığlı;

Mehmet Tığlı

Adıyaman Vali Yardımcısı...

13.08.1993 tarihinde Antalya’nın Elmalı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elmalıda tamamladı. 2016 yılında Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ‘Maliye’ Bölümünden mezun oldu.

2018 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı görevine Iğdır İlinde başladı. Sırası ile İzmir-Dikili ve Kars-Sarıkamış ilçelerinde Kaymakam Refikliği görevlerinde bulundu.

Kaymakamlık vekaleti görevini Konya’nın Taşkent ilçesinde tamamladı. Yurtdışı dil eğitimi öncesi verilen hazırlık kursunun tamamlanması akabinde ‘Mülkiye Teftiş Stajını’ Kütahya ilinde gerçekleştirdi.

Teftiş stajı sonrası dil eğitimi almak için İngiltere’nin Leicester şehrinde bulundu. İçişleri Bakanlığının çağrısı üzerine 29 Haziran 2020 tarihinde Kaymakamlık Kursuna katılarak başarılı derece ile tamamlamıştır.

Kaymakamlık Kursunun ardından yapılan kura çekimi sonrası Niğde’nin Çiftlik ilçesine asaleten atanmıştır. Niğde İli Çiftlik İlçesinde 2020-2022 görevde bulunmuştur.

12/08/2022 tarihli ve 31921 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2022/392 Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Aksu Kaymakamı olarak atanan Mehmet TIĞLI, 26.08.2022 tarihinde ilçedeki görevine başlamıştır.

Ağustos 2023 kararnamesi ile Adıyaman Vali Yardımcılığına atanmıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Mehmet Tığlı Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum