Hasan Çimer;

Hasan Çimer

Hüyük Kaymakamı...

1995 yılında Hatay’ın Kumlu ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim eğitimini İstanbul’da, ortaöğretim eğitimini Antakya’da tamamladı.

2013 yılında Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne girdi. Aynı üniversitenin Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce bölümünü 2014 yılında başarıyla tamamladı. 2016-2017 eğitim öğretim dönemi öğrenci değişim programı kapsamında, İtalya’nın Napoli kentinde yer alan Parthenope Üniversitesinde kamu yönetimi ve ekonomi alanlarında dersler aldı.

2018 yılında “Onur Öğrencisi” derecesiyle mezun oldu. Memuriyet hayatına İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünde, İçişleri Uzman Yardımcısı olarak başladı. Bakanlık makamının onayıyla Şırnak, Mardin, Ağrı, Van, Muş ve Hakkari illerinde “Gönül Radyoları” projesinin çalışmalarında bulundu. İçişleri Bakanlığının 2020 yılında açmış olduğu sınavda başarılı olarak mülki idare amirliği mesleğine Osmaniye Kaymakam Adayı olarak başladı.

Bu kapsamda; il merkez stajını Osmaniye’de, mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını Elazığ ve Afyonkarahisar’da, kaymakam refikliği stajını Muratlı ve Yakutiye ilçelerinde tamamladı.  İyi derecede İngilizce ve orta derecede İtalyanca bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Hasan Çimer Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum