Kaymakam Çimer, yürüyemeyen Şerife’yi elektrikli bisikletle sevindirdi;

Kaymakam Çimer, yürüyemeyen Şerife’yi elektrikli bisikletle sevindirdi

Konya Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer, ortopedik engeli nedeniyle yürüyemeyen 26 yaşındaki Şerife Yağcı’ya hayırseverler aracılığıyla elektrikli bisiklet temin etti....

Hüyük ilçesi Kıreli Mahallesinde aileyse birlikte yaşayan 26 yaşındaki Şerife Yağcı, musküler distrofi hastası ve yüzde 76 oranında ortopedik engelli. Ayağa kalkma sorunu yaşayan ve yardım almadan adım atamayan Şerife Yağcı, önceki bisikleti bozulup kullanılamaz hale gelince büyük sıkıntı yaşadı. Dışarı çıkıp gezemeyince en büyük aktivitesinden mahrum kalan Şerife Yağcı’nın imdadına Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer koştu.

Resim

ARTIK DİLEDİĞİ GİBİ GEZEBİLECEK

Şerife Yağcı’nın durumundan haberdar olan Kaymakam Çimer, hayırsever vatandaşlara haber vererek durumu aktardı. Kaymakam Çimer, “Şerife’nin hastalığından dolayı en büyük aktivitesi bisikletle gezebilmek. Önceki bisikleti bozulup kullanılamaz hale gelince Hüyüklü hayırsever vatandaşlarımıza haber verdim. Sağ olsunlar, iki kişilik bir elektrikli bisiklet aldılar ve bizim öncülüğümüzde teslim ettik” dedi.

Resim

BİSİKLETLİ İLK ZİYARETİNİ KAYMAKAMLIĞA YAPACAK

Elektrikli bisikletlerin Hüyük’te yaygın olarak kullanıldığını belirten Çimer, “Şerife kardeşimiz bu araç sayesinde dilediği gibi gezebilecek. Hatta bisikletli ilk ziyaretini kaymakamlığımıza gerçekleştirecek” bilgisini paylaştı. Bisikleti büyük bir sevinçle teslim alan Şerife, kaymakam ve hayırseverlere teşekkür etti.

Resim

HAYIRSEVERLERE MAKAMINDA TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Hasan Çimer, elektrikli bisikletin alımında katkı sağlayan hayırsever vatandaşları da makamında ağırladı. Kaymakam Çimer, hayırseverlere yardımlarından dolayı teşekkür etti. Çimer ve hayırseverler, Şerife Yağcı’nın elektrikli bisikleti ‘kazasız, kedersiz bir şekilde iyi günlerde kullanması’ dileğinde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum