Nurettin YAVUZ;

Nurettin YAVUZ

Boztepe Kaymakamı...

26.10.1985 tarihinde Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde doğdu. İlkokulu Eskişehir’de, ortaokulu Ankara’da, lise öğrenimini ise Eskişehir’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.
        2010-2013 yılları arasında Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığında Milli Emlak Denetmen Yardımcısı, 2013-2018 yılları arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığında Denetçi olarak görev yaptı.
        Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında Denetçi olarak görev yapmakta iken 02.09.2018 tarihinde yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Zonguldak/Devrek, Rize/İyidere, Balıkesir/Gömeç, Adana/Pozantı ve Kırklareli/Kofçaz ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 23.06.2021 tarihli Onayı ile İlçemize atanan Kaymakamımız Sayın Nurettin YAVUZ 05.07.2021 tarihinde İlçemizdeki görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum