Ahmet Nuri Demir;

Ahmet Nuri Demir

Sarıkaya Kaymakamı...

1990 yılında Tokat’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 2014 yılında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu.

9 Eylül 2017 tarihinde İçişleri Bakanlığınca gerçekleştirilen Kaymakam Adaylığı sınavında başarılı olup, 16.03.2018 tarihinde Bilecik Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Bilecik’te il merkez stajını ve Bursa Orhaneli ilçesinde Kaymakam refikliği stajını tamamladı. Sırasıyla Kastamonu- Taşköprü, Afyonkarahisar – İscehisar  ve Bayat ilçelerinde Kaymakam vekilliği stajını yaptı. Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını Sakarya’da tamamladı. Yurt dışı stajı kapsamında İngiltere’de Manchester Metropolitan Üniversitesi’ne yabancı dil bilgisini geliştirmek ve çeşitli çalışmalar yapmak üzere gönderildi.  

Eylül 2020 Ağustos 2022 yılları arasında Kırıkkale Karakeçili Kaymakamlığı ve Ağustos 2022 Ağustos 2023 yılları arasında Sivas Gölova Kaymakamlığı görevini yapan Sayın Kaymakamımız Ahmet Nuri DEMiR, 04 Eylül 2023 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Ayşe Nur DEMİR hanımefendi ile evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Ahmet Nuri Demir Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum