Vilayetler Birliği kalitesinde otel konforu!;

Vilayetler Birliği kalitesinde otel konforu!

Vilayetler Birliği’ne ait ülke genelinde yayılan oteller zinciri VE Hotels, 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan hizmetleriyle göz dolduruyor....

En son geçtiğimiz ocak ayında Kars’ta açılan Beylerbeyi Sarayı ile 13 VE Hotels, İçişleri Bakanlığı personeli özelinde kamu personellerine ve vatandaşlara hizmet veriyor.

Otel İstanbul Vilayetler Evi, İstanbul - trivago.com.tr


KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
VE Hotels, kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışı ile Türkiye’nin farklı lokasyonlarında misafirlerin hayatına fark katarak yıllardır kazandığı deneyim ve iletişim ağı ile koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlayarak sektörün öncüsü olmayı misyon edinmiş durumda.


KALİTELİ HİZMET
VE Hotels, turizmin her bölgesinde, güvenli ve konforlu bir ortamda, misafirlerin beklentilerini yakından izleyerek yüksek kaliteli hizmet almalarını, zaman geçirmelerini sağlama ve sektörün gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.
İzmir Vilayetler Evi Rezervasyon – Otelleri.Net


İLKİ 36 YIL ÖNCE AÇILDI
İçişleri Bakanlığı personelinin yanı sıra bütün kamu personeline ve halka açık olan Ve Hotels’in ilki 1986 yılında Vali Galip Demirel tarafından kuruldu. İlk otel olan VE Hotels Ankara Gölbaşı’nda faaliyetlerini büyüyerek devam ettiriyor. Gölbaşı’nın yanı sıra, VE Hotels Anıttepe (Ankara), VE Hotels Ayvalık (Balıkesir), VE Hotels Boğaziçi (İstanbul), VE Hotels Karşıyaka (İzmir), VE Hotels Palandöken (Erzurum), VE Hotels Şanlıurfa (Şanlıurfa) ve VE Hotels Trabzon (Trabzon), VE Hotels Adıyaman, VE Hotels Hamidiye (Sivas), VE Hotels Akçakoca (Düzce), VE Hotels Beykonakları (Düzce) ve Ve Hotels Kars otelleri, değerli misafirlerini kalitesi ve mükemmel hizmet anlayışı ile ağırlamaya devam ediyor.
Ve Hotels Akçakoca Beykonakları Düzce Rezervasyon | Otelz.com


HALKA AÇIK
Vilayetler Birliği’ne bağlı tüm oteller halka açık. Bu oteller üstün hizmet anlayışını farklı şehirlerde sürdürmeyi amaçlarken; servislerini, kalite, teknoloji ve misafir memnuniyeti açısından geliştiriyor. Bulunduğu şehirlerin en güzel lokasyonlarında olan oteller; iş toplantıları, turistik geziler, düğün, davet, yemek, konaklama ve yapılacak diğer etkinliklerin en güzel şekilde yaşanması için unutulmaz kılmayı hedefliyor. Sunduğu hizmet kalitesi ve bulundukları yer itibari ile konforlu ve huzurlu bir konaklama için otellerde vatandaşlar, single, double ve suit oda seçeneklerinde güvenle konaklama yapabiliyor.
VE HOTELS ŞANLIURFA VILAYETLER EVI (Şanlıurfa, Türkiye) - Otel Yorumları ve  Fiyat Karşılaştırması - Tripadvisor


İLK VE HOTELS GÖLBAŞI
Sunduğu göl manzaralı restoranı, ziyafet ve toplantı salonları, oyun parkı, uyandırma servisi, otoparkı, çamaşırhanesi, 24 saat güvenliği ve kablosuz internet bağlantısı ile Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Mogan Gölü'nün en güzide köşesinde, eşsiz bir deneyim yaşamaya davet ediyor.
Göl manzaralı, birbirinden güzel mekanları ile hayatınızın en önemli ve özel günlerinden; düğün, nişan, yıldönümü ve özel kutlamalarını, eğlence dolu renkli bir şölen haline getirebilmek üzere deneyimli ve profesyonel ekibiyle sonsuz hizmet sunuyor.


SON VE HOTELS KARS
Son VE Hotels, Kars Kalesi eteklerinde bulunan tarihi Beylerbeyi Sarayı hizmete girdi. Kars Kalesi eteklerinde bulunan ve 1579 yılında Lala Mustafa Paşa tarafından inşa edilen Beylerbeyi Sarayı, VE Hotels olarak hizmet veriyor. Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz’ün proje aşamasından itibaren çalışmalarını yakından takip ettiği ve Kars’a kazandırdığı tarihi Beylerbeyi Sarayı restore edilerek, iç mekanda yenileme çalışmaları gerçekleştirildi. 18 oda ve 50 yatak sayısı ile tüm vatandaşlara hizmet verecek olan VE Hotels Kars Beylerbeyi Sarayı’nda 120 kişilik cafe ve restoran bulunuyor. Vilayetler Birliği kalitesini Kars’ın mimari silüeti ile buluşturan otel, şehrin turizmine de katkı sağlıyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum