Arama
Arama Sonuçları
Gözyaşlarıyla Gölbaşı’ndan Mut’a uğurlandı
Adıyaman’ın Gölbaşı Kaymakamlığından Mersin'in Mut ilçesine gözyaşları ile uğurlanan Kaymakam İhsan Ayrancı, kaymakamlık lojmanı önünde düzenlenen tören ile vatandaşlar ve kaymakamlık çalışanlarıyla vedalaştı.
Aziz Gölbaşı
Avanos Kaymakamı
Tokat ile Gölbaşı arasında büyük bir bağ oluştu
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
Deprem bölgesine yeni koordinatör valiler görevlendirildi
İçişleri Bakanlığı, deprem bölgesine yeni koordinatör vali görevlendirmesi yaptı. Bu kapsamda Kastamonu Valisi Avni Çakır, Gaziantep İslahiye’ye, Ardahan Valisi Hüseyin Öner de Kahramanmaraş Göksun’a, Karabük Valisi Fuat Gürel ise Adıyaman'a, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kahramanmaraş Nurhak'a, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Adıyaman Gölbaşı'na koordinatör vali olarak görevlendirildi.
“Gölbaşı’nı ayağa kaldırmak için haydi Tokat!”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 4 ayrı noktada toplamda 300 konteynırdan oluşacak Gölbaşı Tokat Çarşısı için Tokatlı vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.
“İyileşene kadar birlikteyiz”
Deprem bölgesi Adıyaman Gölbaşı’nda yaraları sarmak için yoğun bir çalışma yürüten Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Gölbaşı'nda konteyner kenti ziyaret ederek devam eden kurulum çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Konteynerlere yerleşen vatandaşlarla sohbet eden Vali Hatipoğlu, “İyileşene kadar birlikteyiz” dedi.
Çadırda sınav hazırlığı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, deprem bölgesi Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde LGS ve YKS’ya hazırlanan öğrenciler için Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan çadır sınıflarda açılan kursları ziyaret etti.
Vilayetler Birliği kalitesinde otel konforu!
Vilayetler Birliği’ne ait ülke genelinde yayılan oteller zinciri VE Hotels, 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan hizmetleriyle göz dolduruyor.
İhsan MASKAR
Adıyaman Vali Yardımcısı