Görenler Vali olduğuna inanamadı!;

Görenler Vali olduğuna inanamadı!

Batman Valisi Ekrem Canalp'i çocuklarla yerde, esnaflarla merdiven başında otururken görenler vali olduğuna inanamadı....

Edirne Valisi iken Batman Valiliği’ne atanan ve 18 Mayıs’ta göreve başlayan Vali Ekrem Canalp’ın, Batman’daki ilk haftasında vatandaşlarla iç içe olması büyük beğeni topladı.

Resim

Sokakta gördüğü yaşlı, bayan, genç ve çocuklarla uzun uzun sohbet eden Vali Canalp’ın, çocuklarla birlikte yere oturması da tevazusuna bağlandı.

Valiyi çocuklarla yerde, esnaflarla merdiven başında otururken görenler vali olduğuna inanamadı.

“Halkın valisi halkın içinde olur” diyen Batmanlılar, yeni valiye çabuk ısındı.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini eşi Dr. Ayten Canalp ile birlikte yapan Vali’nin Petrolkent Mahallesinde çocuklar ve esnaflarla verdiği fotoğraflar hafızalara kazındı.

Resim

SÖZ VERMİŞTİ

Üç buçuk yıl süren Edirne Valiliğinden sonra doğunun incisi Batman'a atanan Vali Canalp, göreve başladığı ilk gün vatandaşlara, “Görevde kaldığım süre içerisinde sizlerden birisi olacağım. Halkın içerinde olacağım ve halk olacağım” diye söz vermişti.

Vali, “Batman’da yapacağımız bütün işlerde halkımızla beraber, halkımızla iç içe pek çok işin, uğraşın peşinden koşturma imkanına kavuşmuş olacağız” demişti.

Canalp ayrıca, “Aynı zamanda Belediye Başkan Vekilliği gibi bir görevde omuzlarımızın üzerindedir. Her iki görevde de ne olursa olsun halkla beraber olmayı, halkla iç içe olmayı ve halktan bir insan olmayı gerekli ve zorunlu kılıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum