Kaymakam ablama mektubum var!;

Kaymakam ablama mektubum var!

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü ‘Kaymakam Ablama Mektubum Var’ projesi kapsamında köy okullarında okuyan 5 öğrenci, tabletlerini Kaymakam Hilal Kızılkaya'nın elinden aldı....

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘Kaymakam Ablama Mektubum Var’ adıyla bir proje başlattı.

Proje kapsamında ilçedeki öğrencilerden Kaymakam Hilal Kızılkaya’ya mektup yazmaları istendi.

Resim

15 Şubat'ta Doğanyurt'ta göreve başlayan ve 4 ay gibi kısa bir sürede ilçe halkının sevgisini kazanan Kaymakam Kızılkaya’ya çok sayıda öğrenciden mektup geldi.

Köy okullarından mektup yazan ve başarılı olan öğrencilerden 5’i ise tablet bilgisayarla ödüllendirildi. Tabletleri bir hayırsever vatandaş karşıladı.

5 minik öğrenciye tabletlerini ise kaymakamlıkta ailelerinin de katıldığı bir törenle bizzat Kaymakam Hilal Kızılkaya verdi.

Resim

Öğrencilerle fotoğraf çektiren, onları ve ailelerini tebrik eden Kaymakam Kızılkaya, hayırsever vatandaşa ayrıca teşekkür etti.

Kaymakam Kızılkaya öğrencilere, öğrenim hayatında başarılar dilerken, kaymakamlıkta ‘bir ablalarının olduğunu’ unutmamalarını istedi.

Kaymakam Kızılkaya, bu hafta köy okullarında okuyan ve mektup yazan diğer öğrencilerin hediyelerini de bizzat götürüp verecek.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum