Dost meclisinde Can Hacıbektaş sohbeti!;

Dost meclisinde Can Hacıbektaş sohbeti!

Hacıbektaş Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, ilçe merkez ve köyleri ile hane ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Geçen sene eylül ayında ilçede göreve başlayan Kaymakam Şenay, halkla olan sıcak ilişkisi ile kendini sevdirirken, yediden yetmişe ilçe halkıyla temas kuruyor....

Hacıbektaş Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, ilçe merkez ve köyleri ile hane ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Geçen sene eylül ayında ilçede göreve başlayan Kaymakam Şenay, halkla olan sıcak ilişkisi ile kendini sevdirirken, yediden yetmişe ilçe halkıyla temas kuruyor.

Çocuklarla oyun oynayan, büyükleri de ziyaret ederek ellerinden öpen Kaymakam, kısa sürede ilçe halkınca sevilen bir kaymakam haline geldi.

Resim

BEREKET BÜYÜKLERİMİZİN YANINDA

Yine bir hane ziyareti kapsamında kapısını çaldığı yaşlılarla samimi bir ortamda sohbet eden Kaymakam, çekilen fotoğrafın altına şu notu düşüyor:

“Bereket büyüklerimizin yanındadır. Akçataş köyümüzde asırlık çınar olan, yıllarca insanlığa sevgi tohumları eken, Malik dedemizin elini öptük, duasını aldık… Hakk yokluklarını göstermesin. İyi ki varlar, var olsunlar…”

Resim

CANLARLA SOHBET

Sık sık ilçe merkezinde gezerek halkın arasına karışan Kaymakam, esnaflarla da bir araya gelerek dertlerine ortak oluyor.

Kaymakamlığın imkanlarıyla yapılabilecekleri kısa sürede yerine getiren Kaymakam, belediye ve valilikle irtibata geçerek sıkıntıları gidermeye çalışıyor.

Bir esnaf ziyaretinde çekilen ve çay eşliğinde gülen yüzleri gösteren fotoğraf ise “Dost meclisinde Can Hacıbektaş sohbeti”ni yansıtıyor.

Resim

Bir Hacıbektaş klasiği haline gelen ‘esnafla kahvaltı buluşmaları’na katılan Kaymakam, kendisini misafir eden ve bağırlarına basan canlara çok teşekkür ediyor.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum