Gönül ne çay ister ne çayhane, Gönül sohbet ister çay bahane...;

Gönül ne çay ister ne çayhane, Gönül sohbet ister çay bahane...

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek ilçe ziyaretleri kapsamında Gölova ve İmranlı ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşların çay ikramına icabet eden Vali, kahvede oturup çay sohbeti yaptı....

Önemli kuş ve doğa alanı Gölova Gölü'nün yer aldığı, Sivas’ın kuzey ve doğu bağlantısındaki ilçede, Gölova Kaymakamı Taha Genç ve ilçe protokolünce karşılanan Vali Dr. Yılmaz Şimşek, kaymakamlıkta devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şeref defterini imzalayan Vali Şimşek, ilçe halkına sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti. Vali Şimşek, Gölova Belediyesini de ziyaret ederek Başkan Halil Önge’den ilçede devam eden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Gölova ilçe merkezini gezen Vali Şimşek esnafları da ziyaret etti. İşletme sahiplerine hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Şimşek, karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilendi. Gölovalı vatandaşların çay davetine kayıtsız kalmayan Vali Şimşek, ilçe sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi.

Resim

KIZILIRMAK’IN DOĞDUĞU İLÇE: İMRANLI

İlçe ziyaretlerine Kızılırmak'ın doğduğu yer İmranlı ile devam eden Vali Şimşek, Kaymakamlığı ziyaret ederek, Kaymakam Abdülkadir Zengin'den ilçe hakkında brifing aldı. İmranlı çarşısını gezen Şimşek, esnaflara uğrayarak selam verdi. Kahvehanede ilçe halkıyla çay içip sohbet eden Vali Şimşek, kendisine iletilen talepleri tek tek dinledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum