Vali'den kamp yapan paraşütçülere gece ziyareti;

Vali'den kamp yapan paraşütçülere gece ziyareti

Erzincan Valisi Mehmet Makas, ErzinCANFest 2022 kapsamında düzenlenen Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası’na katılan sporcuları gece kampında ziyaret etti....

Türkiye Hava Sporları Federasyonunca (THSF) Erzincan'da organize edilen Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası, 12 ilden 7'si kadın 38 sporcunun katılımı ile başladı.

Gün içerisinde düzenlenen yarışların ardından, sporcuların kaldığı kampa misafir olan Vali, sporcularla ateş başında bir süre sohbet ederek, kendilerine başarılar diledi.

Resim

KONSERLER BAŞLIYOR

Vali daha sonra, ErzinCANFest 2022 kapsamında, ilki 26 Haziran 2022 tarihinde Cumhuriyet Meydanı’nda Cem Adrian ile başlayacak olan ve birçok ulusal sanatçı tarafından verilecek konserler öncesinde konser alanında yapılan hazırlıkları inceleyerek, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Resim

AŞK BİR ENGEL DEĞİLDİR

Öte yandan ErzinCANFest 2022 etkinlikleri kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi salonunda Trabzon Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından “Aşk Bir Şey Değildir” isimli tiyatro oyunu sergilendi.

Oyunu, Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk ve eşi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve eşi ile vatandaşlar izledi.

Şahin Örgel’in kaleme aldığı ve Can Ali Çalışandemir’in yönetmenliğini yaptığı “Aşk Bir Şey Değildir” adlı tiyatro oyunu,  modern çağımızda evlilik kurumu çatısı altında kadın ve erkek ilişkisinin masaya yatırılıp sorgulandığı, “Aşk Bir Şey Değildir” yoksa “Aşk Tek Bir Şey Midir” sorusuyla karşılık aldığı trajikomik bir aşk hikâyesini konu alıyor.

Resim

İlgi ile izlenen tiyatro gösterisinin ardından Vali Mehmet Makas, ErzinCANFest 2022 etkinlikleri kapsamında Barış Manço Parkında kurulan yöresel ürünler fuarı ile butik kitap fuarını gezerek esnaflar ve fuarı gezen vatandaşlar ile sohbet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum