Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam, Van semalarında uçtu
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, yamaç paraşütü tutkunları ile Van Gölü manzarasında uçuş deneyimi yaşadı. Kaymakam Karaloğlu, "Amacımız balık bendi ve inci kefali ile meşhur olan Erciş'imizi, bir turizm merkezi haline getirmek" dedi.
Vali, gökyüzündeki görsel şölene herkesi davet etti
Orkut Baysal Yamaç Paraşütü XC Open Gençler/Büyükler Türkiye şampiyonası Erzincan'da başladı. Paraşütçülerin gökyüzünü renklendirdiği şampiyonanın açılışında konuşan Vali Hamza Aydoğdu, "Gökyüzündeki bu görsel şölene tüm hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.
Vali, Bilecik semalarında uçuş yaptı
“Take Off Bilecik” yamaç paraşütü etkinliğine katılan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, başarılı bir tandem (ikili) uçuşu yaptı.
Türkiye’nin en yüksek festivali başladı
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin 400 rakımlı Sat Buzul Göllerinde düzenlenen 6. Cilo Fest başladı. Festivale katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hakkari’de halkımızın yüzü gülüyor; ağıtlar yerine türküler yakılıyor. Biz kararlıyız! Yaylalarımız bugünkü gibi özgür olacak; derelerimiz, ırmaklarımız özgürce çağlayacak" dedi.
Yamaç paraşütü için hazırlıklar başladı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 17-18 Ağustos tarihlerinde Meryem Dağında Take Off Yamaç Paraşütü düzenleneceğini belirterek, tüm hazırlıkların en ince ayrıntılarıyla ele alındığını ifade etti.
Bilecik semalarındaki tandem uçuşunu izledi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Meryem Dağında ilk kez gerçekleştirilen Tandem Uçuşu (İkili Atlayış) izledi.
Harmankaya Kanyonu’nda festival heyecanı yaşanacak
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 9-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Karanlık Gökyüzü Gözlem ve Doğa Sporları Festivali öncesi Harmankaya Kanyonu’nda inceleme yaptı.
Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.
Şehit Kaymakam Safitürk anısına yamaç paraşütü yarışması
Mardin’in Derik ilçesinde 10 Kasım 2016’da terör örgütü PKK tarafından makamına bırakılan bombayla şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına, yamaç paraşütü mesafe yarışması düzenlendi.
Gölbaşı'nda yamaç paraşütü keyfi
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yamaç paraşütü etkinliği büyük ilgi gördü.
"Hakkâri, özel hazırlanmış bir plato gibi"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentin doğası ve spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vali Çelik, "Hakkari coğrafi olarak inanılmaz bir alan, adrenalin tutkunları için çok değerli. Kanodan, dağ kızağına, yamaç paraşütünden, dağcılık faaliyetlerine ve trekkinge kadar birçok alanda Hakkâri sanki macera severlere özel hazırlanmış bir plato gibi" dedi.
Bingöl Fotoğrafçılar Maratonu birincisi
Bingöl Valiliği koordinasyonunda Bingöl Belediyesi, Bingöl TSO, Fırat Kalkınma Ajansı, Bingöl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Kulübü (BİFSAK) işbirliğiyle bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu sonuçları açıklandı.
Kar üstünde halay
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Hesarek Kayak Merkezi’nde halaya eşlik etti. Vali Usta, halay videosunu Vali Usta, “Fena değildim diye düşünüyorum” diyerek paylaştı.
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
Hakkari’de Kar Festivali heyecanı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte; Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ve Vakıfbank katkılarıyla düzenlenen Hakkari Mergabütan Kayak Merkezi’nin 5’inci Kar Festivali Açılış Törenine ev sahipliği yaptı.
Jandarma köpeği 'Maça' zorlu operasyon bölgelerine paraşütle inecek
Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) bünyesindeki köpekler, güvenlik operasyonlarına yönelik eğitimlerle sahadaki ekiplerin en büyük yardımcısı oluyor.
Fethiye’de Yamaç Paraşütü Dünya Kupası heyecanı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Valiliği, Türkiye Hava Sporları Federasyonu, Fethiye Kaymakamlığı ile Babadağ Teleferik iş birliğiyle düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Akro Kupası Süper Finali Fethiye ilçesinde başladı.
Van’da Yamaç Paraşütü Yarışması
Van Valisi Ozan Balcı, Van Gölü'nün Ayanis sahillerinde gerçekleştirilen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması ile Paramotor Şampiyonasının ödül törenine katıldı.
Bir hışımla geldi geçti Recep Yazıcıoğlu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan'da yardımcılığını yapan en yakın çalışma arkadaşı, eski Vali Orhan Öztürk, ölüm yıldönümünde Vali Yazıcıoğlu’nu anlattı: BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ RECEP YAZICIOĞLU
Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası Aksaray’da
Son yıllarda yamaç paraşütü sporunun gözde mekanı Hasan Dağı, dünyanın en büyük yamaç paraşütü organizasyonundan biri olan Yamaç Paraşütü Dünya Kupası'na ikinci kez ev sahipliği yapıyor.
Şehit kaymakam anısına paraşüt şampiyonası
Mardin'in Derik ilçesinde, şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına “Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası” düzenlendi.
Fethiye, turizmin parlayan yıldızı olacak
Fethiye Turizminin 2022 yılı performansının değerlendirildiği, Türkiye Yüzyılı’nda yapılacak çalışmaların istişare edildiği toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.
Şehidin 40. gün mevlidine katıldı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şehit Hv. P. Asb. Kd. Çvş. Özkan Demir için düzenlenen 40. gün mevlid programına katıldı.
Üzümüyle ünlü Gercüş’te bağ bozumu festivali
Batman Valiliği himayesinde Gercüş kaymakamlığı koordinesinde, Batman Belediyesi, Gercüş Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Gercüş’te Bağ Bozumu Festivali düzenlendi.
Kaymakamlarla ‘Gökler Çiçek Açıyor’
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in Ali Dağı'ndan yamaç paraşütü ile uçması ile başlayan ‘Gökler Çiçek Açıyor’ projesine kaymakamlar da dahil oldu. Proje kapsamında Yahyalı, Talas, Felahiye ve İncesu kaymakamları paraşütle uçuş deneyimi yaşadı.
Siirt’te fıstık gibi festival
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, bu yıl 14-15-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek ‘Siirt Fıstık Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti.
Cudi Dağı'nda festival coşkusu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Şırnak Valiliği ve Belediye iş birliğiyle Cudi Dağı Sefine bölgesinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Cudi Festivali"nin açılışına katıldı.
Kim derdi ki Hakkari’nin dağlarında festival yapılacak
Hakkari'nin eşsiz doğal güzelliklerinin yer aldığı Cilo Sat Dağları'nda düzenlenen 4. Cilofest Festivali, Hakkari Valisi /Belediye Başkan V. İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık’ın katılımıyla gerçekleşti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kim derdi ki, 3400 metrede, Sat Buzul Gölleri'nde Doğa Sporları Festivali yapılacak" diye sordu.
7 yıl sonra Bayramören’de paraşütçüler yeniden yarışacak
Çankırı’nın Bayramören ilçesinde 7 yıl aradan sonra 2-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek paraşüt yarışmasında 40 sporcu yarışacak. Bayramören Kaymakamı Tuncay Karataş, ilçenin yamaç paraşütü konusunda dünyadaki sayılı yerlerden bir tanesi olduğunu söyledi.
Vali'den kamp yapan paraşütçülere gece ziyareti
Erzincan Valisi Mehmet Makas, ErzinCANFest 2022 kapsamında düzenlenen Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası’na katılan sporcuları gece kampında ziyaret etti.