Vali Erdinç Yılmaz: Unutmayacağız, unutturmayacağız;

Vali Erdinç Yılmaz: Unutmayacağız, unutturmayacağız

2017 yılında oluşturulan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı’na yeni fidanlar diken Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, “15 Temmuz'u unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi....

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşüne, ellerinde Türk bayraklarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü, Dr. Devlet Bahçeli Meydanı Şehitler Anıtı önünden başlarken Cumhuriyet Meydanında son buldu. Yürüyüşte gençler tarafından bayrak taşındı. Yürüyüş sırasında korteje Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı da eşlik etti.

Program Ünlü Ozan Aşık Feymani'nin seslendirdiği birbirinden güzel eserler ile devam etti. Daha sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sancak Koşusunda taşınan Sancak sporcular tarafından Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a teslim edildi.

Resim

Programda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Sizler o gece; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak vererek, çıplak ellerinizle tankları durduran, ölüm saçan silahlara yalın ayak meydan okuyan, canından aziz bildiği vatanı uğruna kendini siper eden yiğitlersiniz. Sizler o gece; yurdumuza alçakları uğratmayarak,  kutsal topraklarımıza göz dikenlere, bayrağımıza el sürmeye yeltenen hain Fetöcü alçaklara haddini bildiren vatan aşığı, bayrak sevdalısı Türk Milletisiniz” dedi.


Program, Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi korosunun seslendirdiği şarkılarla devam etti. Türkiye genelinde olduğu gibi Osmaniye’nin tüm camilerinden sala okundu. Program Ünlü Ozan Gül Ahmet Yiğit'in birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği konserle son buldu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum