Bülbülan Festivali'nde türküler eşliğinde halay;

Bülbülan Festivali'nde türküler eşliğinde halay

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Bağdeşen Köyü 14. Bülbülan Yayla Festivaline katıldı. Yaylada vatandaşlarla birlikte türküler eşliğinde halay çeken Vali, festivalin hayırlı olmasını diledi....

Ardahan'a bağlı Bağdeşen köyünün Bülbülan yaylasında her yıl düzenlenen yayla şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Resim
Katılımın yoğun olduğu şenliğe yöresel sanatçıların şarkıları eşliğinde vatandaşlar gönüllerince doyasıya eğlendi. Bülbülan Yaylasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen yayla şenliğine Ardahan Valisi Hüseyin Öner de katıldı.

Ardahan ile Artvin'in Ardanuç ilçesi arasında bulunan Bülbülan Yaylasında gerçekleştirilen şenlik alanında Bağdeşen köyü muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Öner festival etkinliklerini izledi.

Resim

MUHTEŞEM BİR YAYLA

Burada bir konuşma yapan Vali Öner, Ardahan ve çevre il ve ilçelerden gelen halkı selamlayarak, festivalin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bülbülan yaylasının şehrin önemli bir değeri olduğunu vurgulayan Vali Öner, “Temiz havası, doğası ile muhteşem bir yayla. Herkesin gelip burayı görmesi gerekir. Burada hem Ardahan, hem de komşu Artvin’in kültürü yaşatılıyor. Bu festivalin birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye vesile olmasını diliyorum” dedi.

Resim

Vali Öner daha sonra festival alanında vatandaşlarla birlikte türküler eşliğinde halay çekti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum