Arama
Arama Sonuçları
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Hüseyin Tekin
Çukurova Kaymakamı
Akseki’ye veda zamanı
Akseki’ye yaklaşık dört yıl hizmet eden Kaymakam Volkan Hülür, Eğil Kaymakamlığına atanması nedeniyle ‘Evim, yuvam’ dediği ilçeye veda etti. Onuruna verilen yemekte duygusal anlar yaşayan Hülür, “Hakkınızı helal edin” dedi.
Gençlerle pedal çevirdi
Antalya Akseki Kaymakamı ve Manavgat Kaymakam Vekili Volkan Hülür, Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında gençlerle pedal çevirdi.
“Milletçe ve devletçe şehit ailelerimizin yanındayız”
Gerçekleştirdiği her ilçe ziyaretinde olduğu gibi Manavgat’taki temaslarında da şehit ailelerini unutmayan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 1995 yılında Hakkâri’de şehit olan Piyade Komando Er Fikret Karamusaoğlu ve 2016 yılında Kilis’te gerçekleşen terör saldırısı sonucu sivil şehit olan Fatma Demir’in Manavgat’ta yaşayan ailelerini ziyaret etti. Ziyarette Vali Yazıcı; “Ay yıldızlı bayrağımız için şehadet şerbeti içen kahramanlarımızın aileleri bize emanet. Milletçe ve Devletçe her şartta ve daima yanlarındayız.” dedi.
Mustafa Kılıç
Eski Yüreğir Kaymakamı
Volkan Hülür
Eğil Kaymakamı
Okuma heyecanlarına ortak oldu
Antalya Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Emine Ahmet Büküşoğlu Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Kaymakam Hülür, öğrencilerin kitap okuma heyecanlarına ortak oldu.
Anaokulu öğrencilerini hediyelerle sevindirdi
Antalya Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, bir hafta aranın ardından tekrar okullu olan öğrencileri okuldaki ilk günlerinde hediyelerle sevindirdi.
Cumhuriyet Bayramı’nda kütüphanelerine kavuştular
Akseki Anadolu Lisesi öğrencileri Cumhuriyet Bayramında kütüphanelerine kavuştu.
“Satranç oynamayı bilmeyen öğrenci kalmayacak”
Antalya Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, yeni haftaya öğrencilerle birlikte kitap okuyarak başladı. Öğrencilere satranç takımı hediye eden Hülür, “Akseki’de satranç oynamayı bilmeyen öğrenci kalmayacak” dedi.
Köyü boşaltanlar geri dönecek
Antalya Valiliğinde ‘Akseki Yerel Ürünler Turizmle Buluşuyor Projesi’ imza töreni gerçekleştirildi. Vali Ersin Yazıcı, “Son yıllarda köylerimiz hızla boşalmaya başladı artık tarım bırakılıyor. Bu durumu tam tersine çevirmek için çalışmalar yapıyoruz. Akseki bu proje ile Türkiye’ye çok güzel bir örnek oluşturacak” dedi.
“Türkiye çapında bir Tarım Lisesi için yola çıktık”
Antalya Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Şahinler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek bu yıl faaliyete geçen Tarım Bölümü’nün öğrencileri ile bir araya geldi. Kaymakam Hülür, "Türkiye çapında bir Tarım Lisesi için yola çıktık” dedi.
Hedef 100 günde 1000 hane
Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, ilçede ‘Hep Beraberiz Akseki’ adıyla yeni bir projeyi hayata geçirdi. Perşembe günlerini ilçe kurum amirleri için ‘büyüklere ziyaret günü’ ilan eden Kaymakam, “Devlet millet içindir şuuruyla vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Hedef 100 günde 1000 hane” dedi.
Kaymakam Hülür'den LGS'de derece yapan mevsimlik işçi çocuğuna destek
Antalya Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, mevsimlik işçi bir ailenin çocuğu olan ve zor şartlarda eğitimine devam etmesine rağmen LGS’de yüksek bir puan alarak Fen Lisesi’ne yerleşen Ahmet’i ziyaret ederek tebrik etti.
Akseki’nin yerel ürünleri turizm ile buluşacak
Antalya'nın Akseki Kaymakamı Volkan Hülür’ün girişimleri ile Akseki’ye birçok noktada katkı sağlayacak proje Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylandı. Kaymakam Hülür, “Proje ile birlikte Akseki’de özellikle kadınlar çalışacak, üretecek ve ekonomisine katkı sağlayacak” dedi.
Zeyit ŞENER
Akdeniz Kaymakamı
Faik ARICAN
İzmir Vali Yardımcısı
Hamdullah Suphi Özgödek
Isparta Vali Yardımcısı
Murat BEŞİKCİ
Yenişehir Kaymakamı
Abdullah Yüksel
Hani Kaymakamı
Turan SOĞUKOLUK
Turhal Kaymakamı