Vali Aydoğdu, DMD hastası çocuğun pastasını yedirdi;

Vali Aydoğdu, DMD hastası çocuğun pastasını yedirdi

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, OSİAD Başkanı Serdar Öngün ile genetik kas zayıflığı hastalığı (DMD) olan 10 yaşındaki Ramazan Sarıkaya'yı doğum gününde yalnız bırakmadı....

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray Organize Sanayi İş Adamları Derneği (OSİAD) Başkanı Serdar Öngün ile birlikte DMD rahatsızlığı olan 10 yaşındaki Ramazan’ı ziyaret etti. Ramazan’a doğum günü hediyesi olarak pasta ve engelliler için akülü motor hediye eden Vali Aydoğdu, küçük Ramazan’a ‘Nice yıllara’ dedi.

Resim

VALİ PASTAYI ELLERİYLE YEDİRDİ

Kas rahatsızlığı nedeniyle hareket etmekte zorlanan Ramazan’ın pasta mumlarını üflemesine yardım eden ve pastasını kesen Vali, pastanın ilk dilimini Ramazan’a bizzat yedirdi.

Pastanın çok tatlı olduğunu söyleyen Ramazan Vali’ye teşekkür etti.

Bir süre sohbet ettikten sonra akülü motorla Ramazan’a gezdiren Vali’nin gideceğini anlayan Ramazan, “Hemen mi gideceksiniz, biraz daha oturalım” demesi herkesi gülümsetti. Ramazan’ı kırmayan Aydoğdu da geri dönerek bir süre daha sohbet etti.

Küçük Ramazan Vali Aydoğdu’yu yanağından iki kez öperek yolcu etti.

Resim

HEP MUTLU OLUN

Ziyarette duygulanan Vali Aydoğdu, “Bugün Ramazan kardeşimizin doğum günü. Dünya tatlısı, sarışın ve yakışıklı. On yaşında ve DMD rahatsızlığı var. Sevgi dolu, bütün yorgunluğumuzu aldı. Tuttuğu dileği sordum, kulağıma fısıldadı: Anne babamla mutlu bir hayat. Hep mutlu olun inşallah” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum