Tunceli Valiliği inceleme başlattı;

Tunceli Valiliği inceleme başlattı

Tunceli Valiliği, AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın'ın Çemişgezek’teki Gedikler Jandarma Karakolu'nda 'tören kıtası' ile karşılandığı iddialarıyla ilgili inceleme başlattı....

Tunceli Valiliği sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, “27 Temmuz 2022 günü basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek İlçemiz Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak; konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır” denildi.

Valiliğin inceleme açıklamasının ardından Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş’un görevden alındığı iddia edildi.


NE OLMUŞTU?

AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın'ın Çemişgezek'teki Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etmiş, Özaydın, ziyaret sırasında askeri törenle karşılanmıştı. Karşılamada, AK Parti Çemişgezek ilçe başkanı ve AK Partili Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız da yer almıştı. Tören kıtasını selamlayan AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın'a brifing verildiği de öne sürülmüştü. Olaya ilişkin fotoğraf ve bilgiler Çemişgezek Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.

Tunceli Valiliğinden jandarma karakoluna ziyaret görüntüleriyle ilgili  açıklama - Dünya Gazetesi

Paylaşımda, "İl başkanımız, belediye başkanımız ve ilçe başkanımızla beraber Gedikler Jandarma Karakolu’nu ziyaret ettik. Görevlerini fedakarca yapan, vatanımızın korunmasında büyük emekleri olan güvenlik güçlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun" denilmişti. Ancak gelen tepkiler üzerine paylaşım belediyenin internet sitesinden sonra silindi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum