Petrolkentli aileleri Vali Konağı'nda ağırladı;

Petrolkentli aileleri Vali Konağı'nda ağırladı

Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi, geçtiğimiz günlerde şehrin kenar mahallelerinden Petrolkent’i ziyaret etmiş ve bir aileye misafir olmuştu. Vali ve eşi, misafir oldukları aileyi bu kez kendileri ağırladı....

Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, 9 gün önce Petrolkent Mahallesinden bir vatandaşın davetini kırmayarak hanesine misafir olmuştu.


Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, geçtiğimiz günlerde Petrolkent mahallesi ziyaretinde kendilerini evlerinde konuk ederek misafirperverlik gösteren Öztunç ve Okay aile fertlerini Valilik konağında ağırladı.

Resim

Aile büyüklerinden Hüseyin ve Nuriye Öztunç ile birlikte çocukları ve torunlarının yanı sıra komşuları ve Mahalle Muhtarı Şükrü Aydın’ı Valilik konağında kahvaltıda ağırlayan Vali ve Eşi, oldukça samimi geçen kahvaltı programında konuklarıyla sıcak sohbet gerçekleştirdi.

Resim

Kahvaltı programında çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Canalp, Öztunç ve Okay ailelerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Resim

Valilik konutunda ağırlanan Petrolkent Mahallesi'nden gelen aileler de Vali Canalp ve eşine ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum