Kaymakam Aktaş: Çözüm için ortak akılla çalışıyoruz;

Kaymakam Aktaş: Çözüm için ortak akılla çalışıyoruz

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş’ın ev sahipliğinde kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının katılımı ile muhtarlar toplantısı yapıldı....

Toplantıda elektrik kesintilerinden, sulamadaki rotasyona birçok konu gündeme geldi.

Resim

BÜTÜN SORUNLARI BİLİYORUZ

Suruç’taki bütün sorunları bildiklerini söyleyen Kaymakam Aktaş, “Bu sorunların çözümü için bütün kurumlar koordine şekilde çalışarak, vatandaşımıza mağduriyet yaşatmadan çözüm için çalışacağız” dedi.

Resim

Kaymakam Aktaş, muhtarların mahallede yaşayan vatandaşların sorunlarının ve taleplerinin ilgili kurumlara iletilmesi ve takip edilmesi hususunda ve aynı zamanda kurumların mahallelere yönelik çalışmaları ve duyuruların aktarılması konularında önemli bir görev ve sorumluluğa sahip olduklarını söyledi.

Resim

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu belirten Aktaş, Belediye Başkan Vekilliği görevini yürüttüğü 2,5 yıllık süre zarfında gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili muhtarlara sunum yaptı.

Belediye konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Akçakale ve Eyyübiye ilçesinden bazı muhtarlar da katılım sağladı. Muhtarlar kırsal ve merkezde yaşanan sıkıntıları da dile getirdi.

Resim

İlgili kurum müdürlerine doğrudan talimatlar veren Aktaş, sorunların çözümü noktasında yakından takipçisi olacağını söyleyip muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum