Halk Günü'nden 147 kişiyi evlerine mutlu gönderdi;

Halk Günü'nden 147 kişiyi evlerine mutlu gönderdi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta düzenlediği “Halk Günü” toplantıları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Her hafta kendisiyle görüşmek, dertlerini, sorunlarını ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlara ayıran Vali Tuncay Sonel, düzenlediği Halk Günü'nde 147 vatandaşı evlerine mutlu gönderdi....

Her hafta çarşamba günlerini kendisiyle görüşmek, dertlerini, sorunlarını ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlara ayıran Vali Tuncay Sonel, gerçekleştirmiş olduğu “Halk Günü”nde 147 vatandaşı dinledi.

“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşların öncelikle hal ve hatırlarını soran Vali Sonel, daha sonra bire bir görüştüğü vatandaşların kendisine ilettiği sorun, sıkıntı ve taleplere, toplantıda hazır bulunan kurum yöneticileriyle birlikte çözüm bulmak için çaba sarf etti.

Vali Sonel, iş, sosyal yardım, sağlık gibi konular başta olmak üzere vatandaşlar tarafından iletilen tüm taleplere gereken hassasiyetin gösterildiğinin altını çizdi.

ResimSIKINTILARINI GİDERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Vali Sonel, “Her hafta düzenlemiş olduğumuz halk günü toplantılarımızla yöre insanımızla bir araya geliyoruz. Onların bize ilettikleri her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerin giderilmesi noktasında çalışma arkadaşlarımızla birlikte çaba sarf ediyoruz. Büyük çoğunlukla da bu talepleri yerine getiriyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Alışveriş kartı, gıda kolisi, sağlık yardımı gibi her türlü desteği yapıyoruz. Amacımız, halk günü toplantılarına katılmak amacıyla Valiliğimize kadar gelen yöre insanlarımızı evlerine mutlu göndermek, devletimizin güler yüzünü, şefkatini onlara göstermektir” dedi.

Resim

ALLAH VALİMİZDEN RAZI OLSUN

Vali Tuncay Sonel’in yakın ilgi ve desteği dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, “Sayın Valimize çok rahat ulaşabiliyor, sorun ve taleplerimizi iletebiliyoruz. Güler yüzüyle bizlere her zaman yakın ilgi gösteriyor. İsteklerimizi mümkün olduğunca yerine getiriyor. Allah Devletimizden, Sayın Valimizden razı olsun” diyerek, Vali Tuncay Sonel’e hayır dualarını eksik etmedi, teşekkürlerini sunarak, memnuniyetlerini ifade etti.

Resim

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantılarında özellikle yaşlı, çocuklu ve uzak ilçelerden gelen vatandaşlara öncelik vermeye özen gösterirken, aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli oyuncaklar vererek onları sevindiriyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum