Batman ve ilçelerine aşevi kurulacak;

Batman ve ilçelerine aşevi kurulacak

Batman merkez ve ilçelerine, vatandaşların sıcak yemek ihtiyacını karşılamak üzere aşevi kurulacak. Batman Valisi Ekrem Canalp, ilgili yöneticilere aşevlerinin en kısa sürede faaliyete başlaması talimatı verdi....

Batman Valiliği, kaymakamlıklar ve belediyelerin desteği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde; yaşlı, engelli, dezavantajlı vatandaşların sıcak yemek ihtiyacını karşılamak üzere il merkezi ile Beşiri, Gercüş, Hasankeyf, Kozluk ve Sason ilçelerinde Aşevi kurulması çalışmalarına başlandı.

Aşevlerinin kuruluşu ile ilgili Valilik Toplantı Salonunda Vali Ekrem Canalp başkanlığında yapılan çalışma toplantısı yapıldı.

Resim

EN KISA SÜREDE FAALİYETE BAŞLAYACAK

Vali Canalp, il merkezi ve ilçelerde kurulacak Aşevlerinin en kısa sürede faaliyete başlaması için Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlerinden azami gayret göstermeleri ve en kısa sürede Aşevlerini faaliyete geçirmelerini istedi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürleri katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum