Şehit ailesinin rüyasını gerçekleştirdi;

Şehit ailesinin rüyasını gerçekleştirdi

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şehit eşinin ‘ev rüyasını’ gerçekleştirdi. Yılmaz, “Bir yıl önce şehidimizin eşini ziyaret ettiğimde evinin onarımını istemişti. Ben de evin tamir edilecek durumda olmadığını görünce, yenisini yapalım deyince “bu rüya mı gerçek mi vali oğlum’ demişti. Ne mutlu ki rüyasını gerçekleştirdik” diye konuştu....

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, şehitlerin ailelerini, Küllü Köyünde İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Vali Yardımcısı Âdem Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı da yer aldı. 

Küllü Köyü sakinleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, köy sakinleri ile bir süre sohbet etti. Köy sakinleri Vali Yılmaz’a ziyareti için teşekkür etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ilk olarak, sivil terör şehidi Osman Kaya’nın ailesini ziyaret etti. Şehidin ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, çocuklara hediyeler verdi.

Resim

Şehidin ailesini daha önce de ziyaret ettiğini ifade eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Geçen yıl ziyaretimde, şehidimizin eşi evinin tamirini istemişti. Ama evi onarılacak durumda değildi. Şehidimizin eşi teyzemize yeni, sıfırdan bir ev yapacağımızı söylediğimde, Teyzemiz “Bu gerçek mi rüya mı?” demişti. Bugün hamdolsun teyzemize olan sözümüzü yerine getirdik, evi de en güzel şekilde yapıldı” dedi.

Resim

BOYNUMUZUN BORCU

Vali Yılmaz, şöyle devam etti: “Allah Devletimize zeval vermesin. Biz Devlet olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanındayız. Onlar bizim başımızın tacı. Şehitlerimizin haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarına, yakınlarına sahip çıkmayı boyun borcu biliyoruz. Bu anlayışla hareket ediyoruz. Eğer bu borcumuzu yerine getirebiliyorsak ne mutlu bize. Şehitlerimizin yakınlarının mutlu olması bizim mutlu olmamız demek. İnanıyorum ki teyzem de çok mutlu oldu. Güle güle otursunlar.” dedi.

Şehidin eşi Seher Kaya ise, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a teşekkür ederek, “Allah Devletimizden de Valimizden de razı olsun. Çok teşekkür ediyorum, çok mutlu oldum.” dedi.

Resim

BİR EVİN DE YAPIMI DEVAM EDİYOR

Vali Yılmaz, daha sonra Şehit Mehmet Kızıl'ın kızı Meryem Aydın'ın İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden evinde ziyaret etti. Şehit kızı ve ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, “Eviniz en kısa sürede tamamlanacak. Söz vermiştik yaptık, güle güle oturun. Siz mutlu olduğunuzda biz de mutlu oluyoruz. Allah mutluluk versin.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Meryem Aydın, Vali Yılmaz’a teşekkür ederek, “Allah Devletimizden de Valimizden de razı olsun. Çok teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum