Erzincan-Sivas karayolunda heyelan;

Erzincan-Sivas karayolunda heyelan

Erzincan-Sivas karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle karayolu bir süre çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Heyelanın meydana geldiği bölgelere giden Erzincan Valisi Mehmet Makas, çalışmaları yakından takip ederek koordine etti....

Erzincan-Sivas karayolunun 27. ve 30’uncu kilometrelerinde iki farklı noktada meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yolda; Karayolları, İl Özel İdaresi, Erzincan Belediyesi ve DSİ ekipleri iş makineleri ile çalışma başlattı.

Heyelanın meydana geldiği bölgelere giden Erzincan Valisi Mehmet Makas, çalışmaları yakından takip ederek koordinede bulundu.

Resim

KIZILAY KUMANYA DAĞITTI

Öte yandan Türk Kızılay Erzincan Şubesi ekipleri de ulaşıma kapanan yolda bekleyen vatandaşlara kumanya ikramında bulunuldu.

Yoğun süren çalışmaların ardından tek şeritten gidiş geliş olarak trafiğe açılan bölgede açıklamalarda bulunan Vali Mehmet Makas, “Akşam saat 16:00 sularında beklemediğimiz, aşırı bir yağış meydana geldi. Sakaltutan mevkiinde sel sonucunda rusubat baskınıyla beraber, yol iki taraflı olarak trafiğe kapandı. Devletimiz bütün imkanlarıyla burada, İl Özel İdaremiz, Karayollarımız, Erzincan Belediyemiz ve DSİ ekiplerimiz ile müdahalede bulunuyoruz. Öncelikle tek şeritli olarak trafiği açtık. Şimdi de çift şeritli olarak yolu açmak üzereyiz. İnşallah en kısa zamanda heyelan gelen bölgeleri tamamıyla temizleyerek ulaşımı normal seyrine döndüreceğiz” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum