'Cenab-ı Hak hayırla anılmayı nasip etsin!';

'Cenab-ı Hak hayırla anılmayı nasip etsin!'

5 yıl yürüttüğü Üsküdar Kaymakamlığı’ndan Hatay İskenderun Kaymakamlığı’na atanan Murat Sefa Demiryürek, 29 Ağustos’ta başladığı yeni görevi için, “Görev yaptığım diğer yerlerde olduğu gibi İskenderun’da da duam odur ki; Cenab-ı Hak hayırlı hizmetler yapmayı ve hayırla anılmayı nasip etsin” dedi....

Görev yaptığı ilçelerde sevip sayılan, fahri hemşehrilik beratları takdim edilen ve ismi öğretmenevi ve caddelere verilen Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar’dan İskenderun’a “Yolunuz ve bahtınız açık olsun” denilerek uğurlandı.


ÇİÇEKLE KARŞILANDI

29 Ağustos’ta İskenderun Kaymakamlığı görevine başlayan Demiryürek, kaymakamlık önünde çiçekle karşılandı. Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erkan Kaya, Yazı İşleri Şefi Fatma Tunç ve Kaymakamlık personellerinin karşıladığı Kaymakam Demiryürek, daha sonra birim yöneticileriyle tanıştı.

ResimİLK ZİYARET AK PARTİ'DEN

Kaymakam Demiryürek’in ilk ziyaretçileri ise AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, İskenderun Belediyesi Meclis ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri oldu.


İLK ZİYARET ŞEHİT AİLESİNE

Kaymakam Demiryürek, göreve başladığı ilk gün ilk ziyaretini ise şehit ailelerine yaptı. Demiryürek, “Kutsal vatan topraklarını kanlarıyla sulamış aziz şehitlerimizin muhterem ailelerinin her zaman yanında olacağız” dedi.

Resim

MUHTARLARLA TANIŞTI

İskenderun’daki muhtarlarla toplantı düzenleyen Demiryürek, beraber mesai yapacağı muhtarlarla bir araya gelerek tanıştı. Muhtarların taleplerini de dinleyen Demiryürek, sorunlara birlikte çözüm üreteceklerini dile getirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum