Okulların son kontrollerini yaptı;

Okulların son kontrollerini yaptı

Kastamonu Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan, yarın başlayacak 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki okulları ziyaret etti. Öğrenciler gelmeden okulların son kontrolünü yapan Kaymakam Abukan, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi....

Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Keleş’le birlikte 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Öncesi ilçede bulunan okulları ziyaret ederek yapılan hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

Resim
Sınıfların ve okul bahçelerinin fiziki durumunu kontrol eden Kaymakam Abukan, Milli Eğitim Bakanlığı’nın tüm öğrencilere ücretsiz verdiği yeni ders ve yardımcı kitaplarının da tam ve eksiksiz olup olmadığını inceledi.

Resim

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRIZ

Kaymakam Abukan, “Seydiler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bünyesinde bulunan okul ve kurumlar olarak 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılına dair tüm hazırlıkları tamamladık. Pazartesi günü eğitim kurumlarımızda öğrenime başlayacak öğrencilerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu vesile ile 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilçemizdeki tüm okullarda öğrenim verecek öğretmenlerimize, idarecilerimize ve öğrenim görecek öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum