Halk toplantısında vatandaşları dinledi;

Halk toplantısında vatandaşları dinledi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, düzenli aralıklarla yapılan Halk Toplantısı kapsamında vatandaşların sorunlarını dinleyip, ilgili birimlerle koordinasyon sağlayarak çözüm noktasında destek oldu....

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan “Halk Toplantısı” Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Talep ve sorunlara hızlıca çözüm üretilmesi için vali yardımcılarının ve kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Vali Yiğitbaşı, kendisine iletilen istek, talep, öneri ve şikâyetleri dinledi, not aldı.

Taleplerin hızlıca çözüme kavuşturulması için ilgili kurum müdürlerine talimatlar veren Vali Yiğitbaşı, kendisine iletilen her konunun takipçisi olacağını söyledi.

Resim

Yaklaşık üç saat süren toplantıya yalnızca sorun için gelenler değil, Afyonkarahisar Valisi ile tanışmak isteyenler de gelince yoğun bir katılım gerçekleşti.

“Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği bizler için öncelikli konu” diyen Vali Yiğitbaşı, “Devletimiz tüm imkânlarıyla milletimizin her zaman yanında. Bizler bu imkânlar çerçevesinde vatandaşlarımıza destek olmaya, sorunlarına çare olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Vali Yiğitbaşı, toplantı sonrası toplantı boyunca hazır bulunan yetkililere teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum