Köy çocuklarının 'Vali Amca' sevinci;

Köy çocuklarının 'Vali Amca' sevinci

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Meydandere köyünde ‘Şeyh Ali’ adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen anma etkinliklerine katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi....

Köyde metfun bulunan Şeyh Ali adına her yıl Eylül ayının ikinci haftasında yapılan anma etkinliğinde kesilen kurban etleri pilav eşliğinde pişirilerek, il merkezinin yanı sıra diğer illerden gelen konuklara ikram edildi. Türbede dualar yapıldı.

Resim

ÇOCUKLARDAN KARŞILAMA KOMİTESİ

Köy meydanında çocukların sevgi gösterileriyle karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Karşılama komitesindeki küçük kızın ‘Sizi çok görmek istiyordum’ demesi üzerine gülen ve ismini soran Vali Hacıbektaşoğlu, çeşitli oyuncaklar hediye ederek çocukları sevindirdi. Vali Hacıbektaşoğlu, “Bir çocuğun yüzündeki gülümsemeyi görmek, bize tüm yorgunluğumuzu unutturuyor. Çünkü biliyoruz ki çocuk gülerse dünya güler” dedi.

Resim

KÖYLÜLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Köy Muhtarı Necmeddin Baykara’den anma etkinlikleri hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Köylülerle birlikte şenlik yemeğine katılan Vali Hacıbektaşoğlu, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Anma etkinliklerinin düzenlenmesinde emeği geçen Köy muhtarı ve tüm köy sakinlerine teşekkür etti.

Resim

ŞEN AİLESİNE TAZİYE BULUNDU

Vali Hacıbektaşoğlu, köyde vefat eden Huri Şen adlı vatandaşın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şen ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra 1993’te şehit olan Güvenlik Korucusu Hurşit Yıldız’ın köydeki ailesini de ziyaret etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum