YKS il birincisi için özel tören;

YKS il birincisi için özel tören

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 2022 Yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Temel Yeterlilik Alanında (TYT) ve AYT Sayısal alanında Burdur İl birincisi olan Ahmet Can Kiraz için Ercan Akın Fen Lisesinde düzenlenen ödül töreninde öğrenciyi ve öğretmenlerini tebrik etti....

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 2022 Yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Alanında Türkiye 608.’si - Alan Yeterlilik Sınavında Türkiye 1300.’sü olarak TYT ve AYT Sayısal Alanında Burdur İl birincisi olan Ahmet Can Kiraz için Ercan Akın Fen Lisesinde düzenlenen ödül törenine katıldı.

Resim

Gerçekleşen törende öğrenci Ahmet Can Kiraz ve kendisine para ödülü veren okulun banisi hayırsever iş insanı Ercan Akın'ı tebrik eden Vali Arslantaş, bu başarıda emeği olan öğrencinin ailesi ve değerli öğretmenlerini de kutladı.

Resim

İNGİLİZCE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE TAM BURSLU GİRDİ

Törenin sonunda Özyeğin Üniversitesi İngilizce Bilgisayar Mühendisliği bölümünü tam burslu olarak kazanan Ahmet Can Kiraz’a Vali Ali Arslantaş, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ve Ercan Akın Fen Lisesi banisi Ercan Akın tarafından ödül verildi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Düzenlenen ödül törenine başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, iş insanı Ercan Akın, Okul Müdürü Ahmet Akıncı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum