Keşan Kaymakamı'nın oğlu hayatını kaybetti;

Keşan Kaymakamı'nın oğlu hayatını kaybetti

Edirne Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ın Batman’ın Gercüş ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan oğlu Abdulsamet Yılmaz (28) evinde ölü bulundu....

Yaklaşık 2 ay önce Çorum’dan Batman’ın Gercüş ilçesine atanan Cumhuriyet Savcısı Abdulsamet Yılmaz’ın dün öğle saatlerinde adliye lojmanlarındaki evinden tabanca sesi duyuldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Gercüş Devlet Hastanesi’ne ardından ise Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberler: Savcı hayatına son verdi!

İntihar ettiği belirtilen Abdulsamet Yılmaz, yaklaşık 2 ay önce, Hakimler ve Savcılar 2022 adli ve idari yargı ana kararnamesiyle Çorlu Cumhuriyet Savcılığından Gercüş Cumhuriyet Savcılığına atanmıştı.

Gercüşte savcı Abdul Samet Yılmazdan acı haber

VALİ KIRBIYIK’TAN BAŞSAĞLIĞI

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Kırbıyık, “Mesai arkadaşımız, meslek büyüğümüz Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ın kıymetli evladı Abdulsamet Yılmaz’ın vefat haberini derin bir teessür ile öğrenmiş bulunmaktayım. Abdulsamet kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Merhuma Allah'tan rahmet, sayın kaymakamımıza başsağlığı ve sabır dileriz.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum