İlçedeki tüm öğrencilere kırtasiye seti hediye etti;

İlçedeki tüm öğrencilere kırtasiye seti hediye etti

Bingöl Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, ilçe merkezi ve köylerindeki tüm öğrencilere kırtasiye seti ve yardımcı kaynak hediye etti....

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Yedisu Kaymakamlığı tarafından ilçe merkez ve köylerinde eğitim gören tüm öğrencilere, kırtasiye malzemeleri ve yardımcı kaynak kitap yardımında bulunuldu.

Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhtesim Tunç ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Döner ile birlikte Yedisu Merkez İlkokulu, Döşengi İlkokulu, Kürdan İlkokulu, YİBO ve ÇPAL’i ziyaret etti. Kaymakam Başar, ilçedeki toplam 431 öğrenciye hediyelerini dağıttı.

ResimHER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Kaymakam Başar, "Her zaman öğrencilerimizin ihtiyaçlarını giderecek yönde çalışmalar yürütüyoruz. Öğrencilere küçük de olsa bir katkıda bulunmak amacıyla içerisinde kırtasiye malzemeleriyle beraber yardımcı kaynak kitap veriyoruz” dedi.

Kaymakam Başar, öğrencilerin gönüllerini almak, ders çalışma isteklerini artırmak ve her zaman onların yanında olduklarını hatırlatmak amacıyla çeşitli hediyeler dağıttıklarını belirtti.

Başar, “Öğrencilerimizin daha iyi şartlar altında başarılı olmaları için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Tek isteğimiz, onların başarılı olmalarıdır.” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum