Öğrenciler 'zeka oyunları sınıflarını' çok sevdi;

Öğrenciler 'zeka oyunları sınıflarını' çok sevdi

Erzincan Çayırlı Kaymakamı Ahmet Gülderen ve Belediye Başkanı Atınç Bahadır, ilçedeki üç okula kazandırılan Zeka Oyunları Sınıflarının açılışına katıldı....

Erzincan Çayırlı Kaymakamı Ahmet Gülderen, Belediye Başkanı Atınç Bahadır ile birlikte DAP Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen’in katılımıyla, DAP Projesi kapsamında 29 Ekim İlköğretim Okulu, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu ve Çayırlı Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne kazandırılan Zeka Oyunları Sınıflarının açılışına katıldı.

Resim

Çayırlı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen açılış programında DAP Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen konuşmasında ilçeye yapılan yatırımlara değinirken projeler kapsamında ilçe adına da yatırımların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Akabinde Kaymakam Ahmet Gülderen, ilçeye yapmış oldukları hizmetler kapsamında kendisine ilçe adına teşekkür mahiyetinde bir plaket takdim etti.

Resim

Çayırlı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen programa Kaymakam, İlçe Belediye Başkanı ve DAP Başkanının yanı sıra, İlçe Cumhuriyet Savcısı Cüneyt Karataş, İlçe Hakimi Ümit Karakuş, bir çok kurum amiri ve müdürü ile okul öğrencileri de katıldı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum