Kaymakam köyde at bindi;

Kaymakam köyde at bindi

Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, köy ziyaretleri kapsamında gittiği Senir Köyü’nde gördüğü küheylan ata bindi. Köylülerin teklifi ile bir süre at binen Han, köylülerin yoğun ilgisine teşekkür etti...

Harun Reşit Han, iki yıl görev yaptığı Eskişehir Mahmudiye Kaymakamlığı’nın ardından 12 Ağustos 2022 tarihli Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamlığı’na atandı.

23 Ağustos 2022’de yeni görevine başlayan Harun Reşit Han, göreve başladıktan sonra ilçenin köylerini tek tek ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ediyor.

Resim

Köy meydanında yapılan toplantılarda vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Han, köylülerin ihtiyaç ve taleplerini ilk elden öğreniyor.

Sorunlara kısa sürede çözüm bulmak için gerekli talimatları veren Kaymakam Han’a, köy ziyaretlerinde ilçedeki kurum amirleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Ziraat Odası yetkilisi, DSİ yetkilisi, Türk Telekom yetkilisi, Oedaş Şefi de eşlik ediyor.

Birim yöneticilerinin de ziyaretlerde yer alması, sorunların tespiti ve çözümünü kolaylaştırıyor.

Resim

SENİR KÖYÜ’NDE KÜHEYLANA RASTLADI

Son olarak Senir Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen ve köylülerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Kaymakam Han, köy meydanındaki toplantının ardından köyü gezerken bir at gördü. At binmeyi önceki görev yeri Mahmudiye’de öğrenen, atları çok seven ve dört nala at binebilen Kaymakam Han, vatandaşların teklifi üzerine Senir Köyü’nde de ata bindi.

Resim

Kaymakam Han, “Senir Köyü ziyaretimizde bir küheylana denk geldik” ifadesiyle ata bindiği fotoğrafı paylaştı.

Han, köylülere yoğun ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Kaymakam Han’ın, daha önce çekilmiş bu fotoğrafında da at binmedeki kabiliyeti görülüyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum